Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Огляд Land Rover Discovery 2017 модельного року

Влітку цього року до продажу надійде нове покоління легендарної моделі під назвою Land Rover Discovery MK5. Британський позашляховик змінився настільки сильно, що навіть втратив 480 кг ваги. Але якщо казати без жартів, новачок залишив в минулому лише недоліки тому він, як і раніше може проїхати там де інші просто погрузнуть у багнюці.

В основі п’ятого покоління Discovery лежить алюмінієвий монокок і це робить його значно легшим за попередника, який мав рамну конструкцію кузова. Крім цього на зменшення маси кузова вплинуло встановлення під капот базової версії позашляховика 4-циліндрового 2,0-літрового турбодизеля сімейства Ingenium. В максимальній конфігурації цей дизельний агрегат розвиває 240 к.с. та 500 Нм крутного моменту. Такі чудові характеристики сприяють жвавому розгону Discovery з 0 до 100 км/год. Відповідно до паспортних даних, прискорення до першої сотні відбувається за 8,5 секунд. Завдяки 8-ступеневій автоматичній коробці перемикання швидкостей, розгін крім потужності відрізняється плавністю та комфортом. Водночас, британський Downsizing призвів до зменшення витрати пального! Відтепер, Land Rover Discovery витрачає лише 7 літрів дизельного пального для подолання 100 км шляху.

Навіть базовий Disco отримав пневматичну підвіску та фірмову систему повного приводу Terrain Response 2 з компонентами від старшого брата Range Rover. Габаритні розміри збільшилися на 14 сантиметрів у довжину. Колісна база підросла на 4 сантиметри. В середині новачка вдосталь місця для пасажирів та багажу. В якості додаткового обладнання пропонується третій ряд сидінь, який складається за допомогою електроприводу.  За сидіннями розташований 258-літровий багажний відсік. В п’ятимісному виконані об'єм багажника дорівнює 1130 літрів.

В інтер’єрі нового Land Rover Discovery з’явилися сучасні опції та більш якісні матеріали обробки. В модифікації SE позашляховик оснащений супутниковою навігацією, шкіряним салоном, світлодіодними фарами та датчиками паркування. З шильником HSE додається 10-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи Meridian, панорамний скляний дах, комфортний вхід без ключа та камери кругового огляду.

Прайс на Land Rover Discovery в Україні починається з 65 тисяч євро, що робить британця одним з найдорожчих позашляховиків преміум сегменту…

 

 

 

03.03.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Огляд Land Rover Discovery 2017 модельного року

Політика конфіденційності